Reis med oss til Vest- og Sentral-Afrika

I denne delen av Afrika er det ikke nødvendigvis safari som står i fokus, men derimot kulturen, naturen og ikke minst de ulike stammekulturene og lokale religioner. Sesonger, beste reisetid og selve teama for turen varierer i de ulike land. Er du interessert i å reise «litt utenom allfarvei» tar du en telefon til oss og vi kan gi deg råd og forslag.

Vi kan skreddersy reiser til de fleste land i Afrika sør for Sahara og vi kan også tilby gruppeturer til mange av landene nevnt under. Da reiser man i en liten gruppe med andre turister og en lokal reiseleder. Enten gir vi deg råd om visum eller vi kan hjelpe deg å skaffe det.

Benin

Benin

Benin

Kamerun

Kamerun

Den sentralafrikanske republikk

Den sentralafrikanske republikk

Den sentralafrikanske republikk

Gabon

Gabon

Tsjad

Tsjad

Tsjad

Kongo

Kongo

Elfenbenskysten

Elfenbenskysten

Elfenbenskysten

Burkina Faso

Skreddersøm

Reiser i Vest- og Sentral-Afrika vil alltid ha skreddersøm, og gjør derfor at vi har stor fleksibilitet i sammensetningen slik at du kan få turen akkurat slik du ønsker. Vi står fritt til å inkludere flere destinasjoner i tilbudene våre og vi vil kunne komme med forslag til hva som gjør en reise i Vest- og Sentral-Afrika spesiell. Ta kontakt for mer inspirasjon og for konkrete tilbud.

Ring oss på 33039620 eller fyll ut skjema under!