Velkommen til Réunion!

Reiser til Réunion

Réunion er en fransk øy, beliggende ca. 200 km vest for Mauritius i Det Indiske Hav. Øya er geografisk lik Hawaii, både med tanke på klima og at den ligger midt på et av jordas vulkanske «hotspot». Dette har sørget for at denne relativt lille øya huser et av de mest aktive vulkanområdene i verden, samt den høyeste fjelltoppen i Det Indiske Hav, Piton des Neiges, med sine 3070 m.o.h.

Réunion er en tropisk øy på lik linje med Mauritius, men skiller seg ut med sine spektakulære dalfører og fjelltopper. De dramatiske variasjonene i fauna og klima gjør denne øya til en helt unik destinasjon du ikke finner mange andre steder. Hele 50% av øya er regulert gjennom UNESCO`s verdensarvliste. I alle dalene er det små kreolske bosetninger, enkelte bare tilgjengelig til fots, hvor du kan beundre det rolige dagligdagse øylivet gli forbi. En reise til Réunion vil garantert sette spor, og selv om øya er liten vil den kunne gi deg store opplevelser – enten du kun ønsker et par dager, eller flere uker.

Om våre pakkede reiser til Réunion

Vi anbefaler deg som vil reise til Réunion å oppleve øya med leiebil. Vi setter opp turen basert på dine ønsker og behov, og kommer med forslag til hva du bør oppleve. Vi har selv reist på Réunion og vet godt hva som skal til for å skape store opplevelser. Vi mener at en reise hit ikke er komplett uten at man får oppleve fjellene og den vulkanske aktiviteten. I våre program prøver vi alltid å inkludere dette og vi anbefaler derfor at du pakker med deg fjellskoene for korte, eller lengre turer, i tillegg til badeshortsen og solkremen.

Ønsker du å forlenge oppholdet ditt og oppleve mer av Afrika? Réunion kan enkelt kombineres med safari i f.eks Sør-Afrika, Namibia og Botswana eller med sol- og badeferie på Mauritius.

 

Informasjon om Réunion

Beliggenhet: 80 mil øst for Madagaskar i Det Indiske Hav
Administrativt senter: Saint-Denis
Størrelse: Litt større enn Vestfold fylke
Befolkning: 800.000
Valuta: Euro
Språk: Fransk og kreolsk
Klima: Tropisk – helårs destinasjon – omvendt årstid fra Norge
Kart: Google maps

Hva kan man oppleve på Réunion

  • Ta bena fatt å se øya fra sin mest spektakulære side, blant daler og fjelltopper i de tre forskjellige dalførene Cirque de Cilaos, Cirque de Mafat og Cirque de Salazie.
  • Ta en spektakulær flytur rundt øya og inn i dalene i 2-manns mikrofly eller i helikopter
  • Få et innblikk i den vulkanske aktiviteten på Réunion med en dagstur i Toyota Land Cruiser 4X4.
  • Lei en bil og utforsk øya på egenhånd.
  • Bli med på en spennende juving-tur i Réunions elveleier og huler.
  • La Réunion har noen av verdens beste surfebølger.
  • Ta til himmelen med Paraglider for visuell nytelse og adrenalinrush.
  • Å se soloppgangen fra Det Indiske Havs høyeste punkt er en opplevelse for livet!

Været på Réunion

Réunion er helt klart en helårsdestinasjon. Det er små variasjoner i været, men det er noe mer regn og høyere temperaturer under sommermånedene. Sykloner kan intreffe fra desember til april.

Sommer – oktober til april.
Vanntemperatur: 25-27°C
Temperatur dag/natt: 28-30°C/18-23°C

Vinter – mai til september.
Vanntemperatur: 23°C
Temperatur dag/natt: 25-27°C/17-21°C

Vaniljen fra Réunion er kjent som den beste i verden!

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Réunion med Ditt Afrika er at vi vil sørge for at reisen din blir rik på opplevelser. Basert på dine ønsker og ferdigheter setter vi opp den perfekte reisen for deg!

 

 

Hvordan bestille en reise til Réunion med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet under "kontakt oss" eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!