Paradise Sun

Paradise Sun er et lite paradis i seg selv! Hotellet ligger på Anse Volbert stranden – rett ved den vakre Cote’Dor-stranden på østkysten av Praslin.  Her kan man nyte late dager ved kritthvite strender, spise middag med sand mellom tærne eller nyte en ettermiddag på et gratis sunsetcruise i hotellets regi. Hva med en snorkletur til nærliggende Coco Island, eller hilse på skilpaddene som lever på på Curiese Island – kun 10 minutter unna med båt. Hvis man ønsker å bevege seg litt utenfor hotellet så finnes det restauranter og butikker i nærheten og to ganger i uken arrangerer hotellet naturewalks. Hotellet har også bilutleie innomhus, hvor du enkelt kan leie en liten bil å utforske Praslin på egenhånd.

Praktisk informasjon om Paradise Sun

Hvorfor vi liker Paradise Sun

• Fin beliggenhet ved den vakre Cote D’Or stranden på østkysten av Praslin.
• Fint å snorkle utenfor stranden.
• Yoga- og stretchingtimer i hagen.
• Gratis Sunset Cruise hver onsdag
• Gratis Naturewalk to ganger i uken
• Eget dykkersenter på hotellet
• Vakre soloppganger.
• Mulighet for å leie bil.

Romtyper på Paradise Sun

• Superior Room (32 m²)
• Deluxe/Family Room(42 m²)

Rommene er samlet i den tropiske haven – alle østvendt ut mot det azurblå havet. Alle rom har  egen terrasse/balkong, air-condition, bad med dusj og WC, hårtørrer, safe, gratis wifi, te/kaffe koker, telefon, TV og kjøleskap.

Fasiliteter

2 restauranter, beach bar, spa, gavebutikk, gratis WIFI på rommene og på stranden, ikke-motoriserte vannsport som kajakk, Stand-up paddlingboards (SUP), volleyball, bordtennis, babysitting, massasje, naturewalk, vanntaxi, dykkersenter, kveldsunderholdning, sykkel- og bilutleie. Butikker i nærheten (ca 5 min til fots).

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Seychellene med Ditt Afrika er at vi alltid sørger for at alt av transport blir inkludert i prisen. Det er båter og fly mellom øyene - essensielt å ha med seg for å komme fram til din destinasjon.

Ta kontakt for et tilbud!

Hvordan bestilles en reise til Seychellene med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!