North Island – Seychelles

North Island er et av verdens mest eksklusive barfot-resort. De 11 villaene på 460 kvadratmeter ligger privat til langs den østliggende stranden – helt uten innsyn –  mye fordi det aldri er mer enn 22 gjester på øya til enhver tid. Hver villa stiller med egen butler. Han vil sørge for at alle dine behov er dekket til enhver tid og vil bistå deg med å planlegge måltider, aktiviteter, private utflukter og alt du ellers måtte ønske. Et høyere nivå av personlig service og profesjonalitet skal det godt gjøres å finne andre steder.

Øya med sine 2,1 kvadratkilometer var plantasje fra 1826 til 1970-tallet. Etter det ble øya forlatt og overlatt til rotter og griser. Øya var så å si ødelagt, men etter 13 år med målrettet rehabilitering, med det såkalte “Noah’s Ark Project” i regi av Wilderness-kjeden, har øya begynt å ta seg selv tilbake. Det er nettopp prosjekter som dette som rettferdiggjør et resort med en slik standard og pris. Det beskjedne antall rom og gjester, gir rom for utvikling langt utover det økonomiske, da den bærekraftige bedriftsmodellen her bidrar til en positiv utvikling og bevaring av naturmangfoldet, samtidig som Wilderness kan utvikle rapporter til hjelp for lignende økosystem verden over.

 

Praktisk informasjon om North Island

Hvorfor vi liker North Island

• Fantastisk beliggenhet 20 minutter med helikopter fra kysten av hovedøya Mahe.
• Særs privat atmosfære og uovertruffen luksus.
• Personlig og dedikert butler til hver villa.
• Utsøkt mat – du utvikler din egen meny med kokken ved ankomst.
• De fleste av aktivitetene er inkludert i prisen.
• Svært kompetent dykkerklubb – dykking er inkludert.
• Alt er inkludert i prisen – utenom spesielle utflukter, premium branded drikkevarer og spabehandlinger.

Romtyper på North Island

• 10 Presidential Villas(460 m²)
• 1 Villa North Island (750 m²)

Alle villaene har eget basseng, et ekstra soverom for barn, egne sykler og egen club-cart tilgjenngelig, eget kjøkken med kjølte drikker etter ønske, sykkler, “bortgjemt” TV, mulighet for hjemme-kino, middagsområde, egne solsenger, internett m.m.

Fasiliteter

Restaurant, vinkjeller, bar, spaanlegg, dykkesenter, treningssenter,  lounge-område, fantastiske strender, snorkeling, sykkelutleie, båtturer og mye mer.

Spør oss for detaljer om ønskelig.

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Seychellene med Ditt Afrika er at vi alltid sørger for at alt av transport blir inkludert i prisen. Det er båter og fly mellom øyene - essensielt å ha med seg for å komme fram til din destinasjon.

Ta kontakt for mer informasjon!

Hvordan bestilles en reise til Seychellene med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!