Maia Luxury Resort & Spa

Mellom de dramatiske granittformasjonene, på den suverene stranden Anse Louis, finner du Maia Luxury Resort & Spa. Det lille luksushotellet beskriver seg selv som mye, mye mer, enn bare et hotell. Som gjest på Maia har du din private villa, skjermet for innsyn, med ditt eget basseng og 24 timers butlerservice. Alt av aktiviteter, utenom spaet er inkludert i prisen og hver dag legges opp etter dine ønsker. Hotellets dykkesenter gir deg det du trenger av instruksjonstimer og utstyr for å utforske det marine livet. Hotellet selges kun på “The Boyond All Inclusive” – en all inclisve som inneholder alt du måtte ønske, med unntakk av spabehandlinger, private utflukter og et utvalg premium-merker fra drikkemenyene. Maia Luxury Resort & Spa kan best beskrives som en oase av luksus og velvære i et av verdens vakreste paradis. 

Praktisk informasjon om Maia Luxury Resort

Hvorfor vi liker Maia Luxury Resort & Spa

• Nydelig beliggenhet på Anse Louis.
• Fantastiske private villaer.
• Fokuset på de store kulinariske opplevelsene.
• Herlig spa  i rolige omgivelser.
• 24 timers room service.
• Rolig og fredelig da det ikke er motorisert aktivitet utenfor hotellet.
• “The Beyond All Incusive”

The Beyond All Inclsive er pensjonsplanen på hotellet. Det er ingen mulighet for halvpensjon. Pakken er meget solid og det er kun eksklusive drikkevarer og spabehandlinger som ikke er inkludert. Ubegrenset dykking for alle gjestene. I tillegg er det Yoga og Qi Gong i gruppetimer hver morgen.

Maia Luxury Resort & Spa

• Maia Signature Villa(250 m²)
• Ocean Panoramic Villa (250 m²)

Maia Signature Villane ligger nede i hotellets hager og har kort vei til bar- og restaurantområdet. Ocean panoramic Villaene ligger spredt i åssiden med fantastisk utsikt ut over Det Indiske Hav.

Begge villakategoriene har eget basseng og en rekke fasiliteter, blant annet stort utendørs badekar, egen utelounge, musikkanlegg, TV, internett og egen 24-timers butlerservice.

Fasiliteter

Restaurant og bar, vinrom med en rekke internasjonale viner, svømmebasseng, fullt utstyrt treningssenter, velutviklet spa med en rekke behandlinger, Yoga og Qui Gong, nydelig prisvinnende hage, mulighet for turer i området, butler service, dykkesenter, kano og kajakk, snorkeling og fisking.

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Seychellene med Ditt Afrika er at vi alltid sørger for at alt av transport blir inkludert i prisen. Det er båter og fly mellom øyene - essensielt å ha med seg for å komme fram til din destinasjon.

Ta kontakt for et tilbud!

Hvordan bestilles en reise til Seychellene med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!