Le Tekoma – Rodrigues

Takoma er det mest luksuriøse overnattingsstedet på Rodrigues. Hotellet består av 15 frittstående “hytter”, alle med lyse lekre soverom med flott utsikt, samt bad og utendørs badekar. Hvert rom inneholder også Air Condition, flat-screen og safe. Frokost og middag nytes i hovedbygningen som huser resepsjon, bar og restauranten. Her har de utsøkt mat med mye lokal inspirasjon.

Det lille bar- og bassengområde rett ovenfor stranden er det perfekte stedet for å nyte late dager på Rodrigues. Dette er alternativet å gå for om man gjerne vil ha luksusfølelsen i tillegg til den spesielle opplevelsen av avkopling og stress-frihet som er så spesielt for Rodrigues.

Hotellet har, i respekt for øyas knappe vannressurser, laget sitt eget vannfiltreringssystem som omgjør saltvann til drikkevann og solceller produserer det meste av elektrisiteten hotellet bruker.

Praktisk informasjon om Le Tekoma

Hvorfor vi liker Le Tekoma

• Nydelig beliggenhet på en bakketopp øst på Rodrigues
• Den lange stranden St. Francois
• Kort gåtur til den kjente stranden Trou d’Argent
• Den intime atmosfæren med kun 15 rom
• Lite spa med et utvalg av behandlinger
• Det nyåpnede dykkesenteret Jacky’s Dive Centre

Romtyper på Le Tekoma

• 9 Lagoon Rooms (65 kvm)
• 6 Garden View (65 kvm) – hvorav 2 enheter har dør imellom

Fasiliteter

Svømmebasseng, 7 Coulors Spa med et utvalg behandlinger, 1 restaurant, 1 bar ved bassenget, roomservice og gratis internett.

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille en reise til Det Indiske Hav med Ditt Afrika er at vi alltid leter etter gode kampanjer og spesialtilbud! Dette kan for eksempel være gratis opphold for barn, bryllupsrabatter, gratisnetter og ekstra gode tilbud i enkelte sesonger.

Ta kontakt for et tilbud!

Hvordan bestilles en reise til Rodrigues med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!