Kudafushi

Kudafushi er et nytt hotel som åpnet sine dører 10. mars 2017. Hotellet ligger i Raa Atollen nordvest på Maldivene – 45 minutter med sjøfly fra hovedøya Male. Kudafushi er et stilrent resort som tilbyr mange av de samme fasilitetene som man vil finne på dyrere og mer eksklusive resort på Maldivene. Her tilbys det et All-inclusive-konsept hvor man i grunnprisen «Soft All-inclusive» får alle måltider og alkoholfrie drikker, ettermiddags kaffe/te med småretter m.m inkludert. Hvis man ønsker å oppgradere til fullverdig All-inclsuive vil man også få fri tilgang til et utvalg alkoholholdige drikker.

Kudafushi tilbyr et godt og variert utvalg av marine utflukter. Vi anbefaler en morgensnorkletur i soloppgang hvor hotellets egen marinbiolog vil lære deg om livet i havet og også vise deg hva som gjøres for å bevare det varierte marine livet rundt øya. Hvis du ønsker å utfordre deg selv på dypere vann så er Padi-senteret på hotellet stedet å henvende seg.

Kudafushi’s eget SPA tilbyr en rekke behandlinger og viser deg veien til ro og fred i både kropp og sjel.

 

Praktisk informasjon om Kudafushi

Hvorfor vi liker Kudafushi

• Nyoppusset hotell – enkelt, men stilrent.
• God All Inclusive grunnpakke med mulighet for oppgradering.
• Det gode tilbudet av aktiviteter og utflukter.
• Elementene av læring igjennom hotellets egne marinbiolog.
• World Classified Padi diving center.
• Husrevet for egne snorkleutflutker.
• Deilig spaanlegg.

Romtyper på Kudafushi

• Beach Villas (92 m²)
• Beach Villas (92 m²) – med eget basseng
• Water Villas (75 m²)
• Water Villas (85 m²) – med eget basseng
• Presidential Suite (175 m²) – eget basseng

Alle villaene har air condition, gratis internett, TV, minibar, badekar m.m

Fasiliteter

3 restauranter og 2 barer, svømmebasseng, godt utstyrt spa,  vinkjeller, hus-DJ på The Chill Bar, roomservice, gratis barneklubb (3-12 år) fra 09:00 til 18:00.

Vannsportsaktiviteter: Snorkleturer, solnedgangs-cruise, dykkesenter, fisking, vindsurfing, kano,  wakeboard, vannski, banana-tube og vannskuter.

Landsportsaktiviteter: Tennis, beach volley, treningssenter, bordtennis, biljard og biologikurs.

 

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Maldivene med Ditt Afrika er at vi aldri holder igjen essensielle kostbare deler av totalpakken. Vi tilbyr pensjonsplan helt opp til All Inclusive der det er mulig, samt den transporten man faktisk behøver for å komme seg fram helt fram til destinasjonen.

Hvordan bestilles en reise til Maldivene med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet under "kontakt oss" eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!