Constance – Halaveli

25 minutter med sjøfly fra hovedstaden Malè ligger Halaveli. Dette “barfot” hotellet i verdensklasse ligger på en liten øy i Ari Atoll og fremstår som en privat oase i Maldivenes visuelt slående øyrike. Det er her drømmer blir til virkelighet. Vann og sand står i kontrast til øyas grønne sentrum hvor duftende blomster og tropiske planter har funnet seg godt til rette. 

Hotellet fremstår som et svært delikat reisemål med sine lekre Water Villaer som ligger på påler over den turkise krystallklare lagunen. I tillegg til Water Villa har hotellet også romkategorier plassert mellom palmene på selve øya. Hotellet har kun 86 rom, noe som gir en rolig og privat atmosfære. Hotellets 3 restauranter og et flott spaanlegg med 9 behandlingsrom, sauna, dampbad og jacuzzi samt en rekke forskjellige behandlinger sørger for at gjestene får avslapning i tillegg til enestående kulinariske opplevelser hver dag.

Praktisk informasjon om Constane – Halaveli

Hvorfor vi liker Constance - Halaveli

• Den vakre lagunen med et yrende maritimt liv
• Enestående og rolig atmosfære.
• Nydelige solnedganger.
• Stort lekkert spa av Clarins med en rekke behandlinger.
• World Classified Padi diving center – som gir dykkeropplevelser for både nybegynnere og erfarne dykkere.
• Spaanlegget med behandlinger i verdensklasse.
• Constance-kjedens enestående og gjennomførte service.

Romtyper på Constance - Halaveli

• Water Villa (100 m²)
• Family Beach Villa (350 m²)
• Beach Villa (350 m²)
• To etasjers Beach Villa (410 m²)
• Presidential Villa (410 m²)

Alle villaene er lekkert innredet med store bad, kaffemaskin og underholdnigssystem. Alle villaene har begrenset innsyn og har alle privat basseng. Alle villaene har trådløst internett.

Fasiliteter

3 restauranter og bar, svømmebasseng, spa med bla. 9 behandlingsrom, hammam, sauna, manikyr, pedikyr og  frisørsalong, souvenirbutikk, vaskeri, bibliotek, roomservice, beachservice, barneklubb (4-12 år)

Landsportsaktiviteter: Treningssenter, strandvolleyball, yoga, bordtennis, tennis, aquagym og petanque m.m

Vannsportsaktiviteter: Kajakk, dykking (PADI), wakeboarding, vannski, katamaran, fiske, speedbåt, sykkelbåt, kiting, delfinsafari, snorkleturer og vindsurfing

 

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Maldivene med Ditt Afrika er at vi aldri holder igjen essensielle kostbare deler av totalpakken. Vi tilbyr pensjonsplan helt opp til All Inclusive der det er mulig, samt den transporten man faktisk behøver for å komme seg fram fram til destinasjonen.

Hvordan bestilles en reise til Maldivene med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet under "kontakt oss" eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!