Personvernerklæring

Personvernerklæring 
Vi i Ditt Afrika tar ditt personvern på alvor, og din tillit til oss er veldig viktig. Under finner du informasjon om hvilke opplysninger vi lagrer om deg og hva vi bruker den til.

Dine personopplysninger
All behandling av personopplysninger er bestemt og underlagt personvernloven. Tilsyn med personvernloven er underlagt Datatilsynet. Som behandler av dine data er Ditt Afrika ansvarlig for at personvernloven følges.

Hva vi samler inn?
Vi samler inn data som bli gitt til oss når vi blir kontaktet via epost eller telefon. Dataene inkluderer navn, adresse, epost og telefonnummer. Dette blir lagret hos oss for at vi skal kunne sende dere reisedokumenter, faktura, eller kontakte deg om det er behov for det. Vi sender også ut nyhetsbrev hvis du ønsker dette.

Hvordan samler vi inn data?
Vi bruker data som du selv sender inn i forbindelse med forespørsel om reise via epost eller telefon. Vi bruker også cookies (informasjonskapsler)

Cookies
Cookies er tekstfiler som lagres lokalt på din mobil, nettbrett eller datamaskin. De brukes til å forbedre brukervennligheten, brukeropplevelsen og funksjonaliteten på nettsiden. Cookies benyttes i dag på alle seriøse nettsider. De henter informasjon og statistikk for at siden skal tilpasses til din brukerprofil og ditt brukermønster neste gang du besøker nettsiden.

Cookies hos Ditt Afrika
Hos Ditt Afrika benytter vi cookies for at du som vår kunde skal få en bedre brukeropplevelse. De bidrar til at vi kan fortsette å utvikle våre nettsider. Cookies hjelper oss med å kunne se:

– Hvor våre besøkende kommer ifra
– Hvordan våre besøkende bruker sidene våre
– Hvilke enheter og operativsystemer våre besøkende benytter

Cookies er passive og helt ufarlige, men kan bare lagres etter samtykke fra brukeren. Dersom du ikke ønsker at det lagres cookies på din enhet/maskin, så må du deaktivere dette i nettleseren din. All informasjonen som lagres via cookies er anonym.

Hvorfor samler vi data?
Vi samler data for å kunne opprettholde kontakten med deg som kunde, sende reisedokumenter, og for å forbedre brukervennligheten på våre nettsider (cookies). På epost sender vi ut: bekreftelser, faktura og reisedokumenter. Hvis du melder deg på nyhetsbrevet vil du få eposter som inneholder tilbud om reiser og annen reiseinspirasjon. Til fysiske adresser sender vi ut koffertanheng, brosjyrer og reisedokumenter hvis ønskelig eller andre papirer som er relatert til reisen.

Sikkerhet og deling av data
For å sikre informasjonen du har gitt fra deg til oss så følger vi strenge retningslinjer for lagring og sikring av data. Datasikkerheten følger gjeldende lovverk. Vi videreformidler, selger eller bytter ingen informasjon med utenforstående. 3. parts selskaper får kun innsyn i slik informasjon om vi har ansatt disse for å utføre bestemte tjenester for Ditt Afrika.

Produkter vi bruker til å forbedre markedsføring, nettsider og kundeservice er:

Mailchimp (E-postutsending og markedsføring på nett)
Google Analytics (Analyse om bruk av nettsiden – cookies)

Endring og fjerning av informasjon
Vi er opptatt av å ha oppdatert kontaktinformasjon til våre kunder. Du kan derfor endre kontaktinformasjon som epost, adresse og telefonnummer ved å kontakte oss. En del av informasjon du gir oss er vi lovpålagt å beholde over en lengre periode, lovhjemmel finnes i bokføringsloven. Dette gjelder informasjon du gir til oss ved kjøp av produkter der det utstedes faktura og inkluderer navn, adresse og kontaktinformasjon, samt hvilke produkter som er kjøpt. Dette er informasjon som iht. bokføringsloven er oppbevaringspliktig i et gitt antall år. Dette for å sikre myndigheter mulighet til å føre kontroll av regnskap og ligningspapirer. Data som blir lagret lokalt på din surfeenhet, cookies, kan du selv slette. Dette gjør du i innstillingene til nettleseren din.

Meld meg av nyhetsbrevet
Om du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet ber vi deg kontakte oss. Du vil alltid ha muligheten til å til å melde deg av via linken nederst i våre nyhetsbrev.

Lagring av personopplysninger
Personopplysningene vil lagres på Uniweb sine servere i Norge. Vi har inngått databehandleravtaler med alle våre eksterne leverandører og er sikre på at alle som behandler personopplysninger for oss følger de nye reglene.

Kontakt
Kontakt oss på post@dittafrika.no om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigere eller slette personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av dine personopplysninger til Datatilsynet.