Priser

Hva er en skreddersydd reise?
En skreddersydd reise innebærer at kunden selv bestemmer avreisedato, budsjett og ønsker om innhold.  Med bakgrunn i disse kriteriene lager vi et tilbud. Kunden er i stor grad med på å lage sin egen reise. Ditt Afrika står for kvalitetssikring av innholdet og gjennomføring av alle tekniske detaljer vedrørende reisen. Vi vil også bistå med generelle råd og forslag til aktiviteter, restauranter etc. basert på våre egne erfaringer på reiser i Afrika.


Priser
Det skal ikke koste mer å få skreddersy en reise hos oss enn om du setter sammen reisen selv via internett. Vårt mål er å levere reiser til best mulig pris samtidig som trygghet og kvalitetssikring er ivaretatt. Gjennom våre leverandører i Afrika har vi svært gode priser og avtaler som gjør at vi kan tilby reisen til en fornuftig pris og god kvalitet. Vi får ofte gode spesialtilbud og kampanjer som du som kunde vil nyte godt av. Hvis du finner en reise som vi i Ditt Afrika har satt sammen for deg til en bedre pris noe annet sted vil vi gjerne høre fra deg.


Hvorfor bestille en reise gjennom en norsk turoperatør?
Ditt Afrika er medlem av Reisegarantifondet som sikrer kunden økonomisk både før og under reisen. Uforutsette ting og forsinkelser på fly kan inntreffe på en reise. Da er det godt å kunne ha en kontaktperson i Norge man kan ringe til døgnet rundt. Våre lokale agenter i Afrika vil også kunne bistå våre kunder på samme vilkår.


RGF – Reisegarantifondet
Formålet er å sikre kunden som har kjøpt pakkereiser mot tap ved konkurs, akkord og insolvens hos arrangøren. En pakkereise skal inneholde fly fra Norge og en del av et landarrangement. www.rgf.no


Generelt pristilbud
Det beste er om du ringer oss! Da kan vi gi deg en rask ca. pris på dine ønsker for den perioden du vil reise. Finner du prisen og innholdet interessant lager vi et konkret skriftlig pristilbud. I Ditt Afrika er det helt normalt å starte planleggingen av en tur et år i forveien – jo tidligere jo bedre!


Mauritius
Prisene varierer med sesonger og valg av standard på hotell. Mai til september er rimeligst. Oktober til april er en mellomsesong, mens jul/nyttår er høysesong ofte uten spesialpriser eller rabatter.

Hotellene har gode rabatter for bryllupsreise, for feiring av bryllupsdag og for barn opp til 18 år. I tillegg finnes det ”bestill tidlig” rabatter og gratis netter når man bor minimum 5 netter på ett og samme hotell.


Seychellene
På de tre hovedøyene finnes det alt fra små rimelige og hyggelige bosteder til topp luksus hotell. Generelt har ikke Seychellene de samme gode rabattene som Mauritius, men noen av hotellene gir en rabatt for bruden ved bryllupsreise, bestill tidlig rabatt og gratis netter ved lengre opphold.


Maldivene
Generelt er Maldivene dyrere enn Seychellene og Mauritius. Maldivene er en «one island one resort» destinasjon og er derfor mer eksklusivt. Hotell, service, mat og strender er «top of the top»!

I tillegg til luksushotellene har vi valgt ut et par hotell av god kvalitet som har en fornuftig pris og som passer godt for familier.


Vielse på Mauritius og Seychellene

Et enkelt og verdig bryllup på et hotell på Mauritius eller Seychellene er rimelig. Alle formaliteter og selve vielsen organiseres av oss.  Det som kommer i tillegg er eventuelt fotograf, blomster, musikk og frisør.


Safari

Ved en reise til Afrika vil selve safaridelen være den største kostnaden.  Prisen inkluderer som oftest all mat, drikke og safari (game drive) morgen og kveld samt walking safari midt på dagen. Vi kan tilby alt fra enkle teltcamper til de mest luksuriøse safarilodgene, men vi går aldri på akkord med kvaliteten på selve safarien og safariområdet. Man kan få veldig rimelige safariturer, men det vil vi ikke anbefale da kvaliteten på selve safarien kan bli for dårlig.

Sol & bad i kombinasjon med safari
Oppholdet i Afrika kan avsluttes med en badeferie i Det Indiske Hav. Det koster ikke så mye ekstra for fly ved en slik kombinasjon.


Rimelige ”overland” gruppeturer

Vårt mål er å kunne tilby Afrika til ethvert feriebudsjett.  Vi har rimelige rundreiser på 3 uker gjennom 4 afrikanske land  – alt inkludert. Dette er reiser hvor man bor på enklere 3* lodger. Man reiser i grupper opp til 12 personer som kan være fra alle nasjoner.


Valuta

Vi betaler alle våre leverandører i Afrika i euro eller US dollar. Flyprisene er faste i norske kroner. Ved fakturering av totalbeløpet 6 til 8 uker før avreise vil vi alltid bruke gjeldende valuta kurser. Det er opptil kunden om han vil følge med på kursene og selv bestemme når han vil betale turen.


Flyskatter

Ved bekreftelse av pris vil flyskatter alltid stå spesifisert. Flyskattene kan endre seg i form av lokale skatter og oljetillegg. Ved fakturering av reisen 6 til 8 uker før avreise vil den korrekte flyskatten bli fakturert.


Betaling

Ved bekreftelse av en «sol & bad»reise til Det Indiske Hav faktureres et depositum på kr. 1.000,- per person.  For andre land i Afrika vil beløpet være noe høyere og variere.
Sluttfakturaen forfaller 6 til 8 uker før avreise.