Om oss

Om oss

Da Gro og Cathrine startet Ditt Afrika AS i 2009 ville de skape en reiselivsbedrift der service var i fokus. De ønsket å skreddersy reiser til Afrika og Det Indiske Hav med gjennomgående god kvalitet og personlig service. Disse prinsippene har de stått ved siden oppstarten og dette er grunnlaget for hele virksomheten.

I dag er Ditt Afrika AS en av de største og mest anerkjente turoperatørene på Afrika og Det Indiske Hav på det norske markedet. Ditt Afrika er også den operatøren i Norge som tilbyr flest destinasjoner i Afrika. Gjennom mange egne årlige reiser i Afrika siden 2001 har vi tilegnet oss den erfaringen vi trenger for å hjelpe deg med å nå din drøm om Afrika!

Hvem er vi?

Cathrine Bryn

Daglig Leder og reiseplanlegger
Telefon: +47 33 03 96 20
cathrine@dittafrika.no

Cathrine har utdannelse innen økonomi og språkstudier fra UiO. Hun har lang erfaring som teknisk reiseleder over hele verden og er av og til med på våre gruppereiser. Cathrine har jobbet med produksjon av incentive/gruppe reiser i Bennett BTI og vært daglig leder for en norsk turoperatør i 8 år. Hun har også jobbet for et amerikansk firma som arrangerte rundreiser i Skandinavia for utenlandske turister. Cathrine har erfaring fra mange egne reiser i Afrika siden 2001.

Cathrine har opplevd disse landene

– Mauritius
– Seychellene
– Sør – Afrika
– Swaziland
– Mosambik
– Madagaskar
– Botswana
– Zambia/Victoria Falls
– Malawi
– Namibia
– Kenya/Mombasa
– Tanzania/Zanzibar
– Uganda
– Rwanda
– Etiopia
– Ghana
– Togo
– Benin
– Zimbabwe
– Sudan
– Gambia
– Marokko
– Tunis

Gro Hagen Norryd

Produktsjef og reiseplanlegger
Telefon: +47 95 22 41 60 
gro@dittafrika.no

Gro har reiselivsutdannelse fra Sveits og Wang. Hun har jobbet hos en norsk turoperatør i 8 år før hun startet i Ditt Afrika. Gro har jobberfaring fra flyselskapet Braathens, turoperatøren Prisma og gruppe/incentive avdelingen i Bennett BTI. Hun har også jobbet i Kontiki-Saga Reisen i Baden, Sveits med salg av reiser til Skandinavia for sveitsere. Gro har erfaring fra mange egne reiser i Afrika siden 2001.

Gro har opplevd disse landene

– Mauritius
– Seychellene
– Maldivene
– Sør – Afrika
– Mosambik
– Madagaskar
– Botswana
– Zambia/Victoria Falls
– Namibia
– Kenya/Lamu
– Tanzania/Zanzibar
– Zimbabwe
– Sudan
– Senegal
– Etiopia
– Malawi

logo

Uthando, som betyr kjærlighet på det lokale språket Xhosa, er en non-profit organisasjon som har som mål å samle midler til diverse samfunnsprosjekt i Sør-Afrika. Millioner av Sørafrikanere lever i fattigdom og møter store utfordringer i hverdagen. Utando finansierer og administrerer en rekke prosjekter for å knytte trengende sammen i meningsfylte aktiviteter, og støtter alt fra jordbruksopplæring, danseskoler, kultur, sport, barnehjem og mye, mye mer. Når du bestiller reise til Sør-Afrika igjennom oss vil vi gi ZAR 150 (ca. kr. 90,-) pr. reisende til Uthando og deres arbeid for det lokale. Ønsker du å lære mer om prosjektet og besøke det på din tur til Cape Town kan vi arrangere guidet dagstur hvor du vil lære om sosialt arbeid og kanskje bli inspirert til å se håp og muligheter, selv der de sosiale problemene er store. Du kan lese mer om Uthando her!

Skreddersøm

Alle våre reiser vil ha en grad av skreddersøm. Komplekse reiser i Afrika er synonymt med mange detaljer. Vi bistår med vår kunnskap og anbefaler produkter basert på egne erfaringer. Skreddersøm gjør det mulig  å inkludere ulike opplevelser, prisnivåer og standard slik at du kan få akkurat den reisen du ønsker deg.

Ditt Afrika AS er medlem av det norske Reisegarantifondet (RGF). Formålet er å sikre kunden som har kjøpt en pakkereise mot tap ved konkurs og insolvent hos arrangør. En pakkereise skal minst inneholde en transportetappe og overnatting.