The Sands Suites Resort & Spa

Hvis du søker ro, hvite sandstrender og personlig service har du kommet til det rette hotellet. Sands Suites Resort & Spa – et 4 stjerners Deluxe hotell – ligger fint til i en tropisk hage på vestkysten av Mauritius – øverst på den kjente Flic-en-Flac stranden. Boutiquehotellet er relativt lite med sine 91 rom så her hersker det en intim og hyggelig atmosfære. Sands Suites Resort & Spa har selv 3 restauranter, men hvis man ønsker å prøve noe annet en kveld kan man spise middag på nabohotellet Maradiva. Maradiva er, etter vår mening, et av de beste hotellene på Mauritius så dette anbefaler vi – kanskje har dere noe spesielt å feire en kveld?

Praktisk informasjon om The Sands Suites Resort & Spa

Hvorfor vi liker The Sands Suites Resort & Spa

• Rolig og privat atmosfære.
• Nyrenovert i 2014.
• Dine Around – man kan spise på nabohotellet Maradiva med en kreditt.
• Relativt lite hotel med 91 rom.
• God mat med live cooking til frokost og middag.
• Hvis man er heldig kan man se delfiner fra hotellet

Romtyper på The Sands Suites Resort & Spa

• Superior Suite (52 m²)
• Deluxe Suite (52 m²)
• Beach Front Suite (52 m²)
• 2-roms Suiter (145 m²)

Alle rom har egen terrasse eller balkong, bad med separat badekar og dusj, air-condition, telefon, gratis WIFI, minibar, te/kaffe maskin og safe.

Fasiliteter

3 restauranter, bar, stort svømmebasseng ved stranden med serivice, godt utstyrt treningssenter, bibliotek, klesvask, daglig underholdning i Dolphin Bar, gratis internett og ankomst/avreise rom med dusj.

Landsportsaktiviteter

Godt utstyrt treningssenter, spa, flombelyste tennisbaner, volleyball og bordtennis.

Mot tillegg: Spabehandlinger utover sauna og hammam, sykkelutleie, golf på Tamarind Golf Course og instruksjonstimer tennis.

Vannsportsaktiviteter

Vannski, seiling, pedalbåt, kajakk, glassbunnbåt, vindsurfing, snorkling, aquagym og wakeboard.

Mot betaling: Padi-dykkesenter, delfinutflukter, pirvat tur med motorbåt, sunset-cruise, catamaran-turer og big game-fishing.

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Mauritius med Ditt Afrika er at vi alltid leter etter gode kampanjer og spesialtilbud! Dette kan for eksempel være gratis opphold for barn, bryllupsrabatter, gratisnetter og ekstra gode tilbud i enkelte sesonger.

Ta kontakt for et tilbud!

Hvordan bestilles en reise til Mauritius med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!