Dinarobin Hotel Golf & Spa

Dinarobin er nabohotellet til Hotel Paradis på halvøya Le Morne sørvest på Mauritius. Dette er et mindre hotell og er hakket over Paradis Hotel & Golf Club i standard. Hotellet har et eget Club konsept med en slynge av rom som kun er tillatt for vokse, i tillegg har du en dedikert representant fra hotellet som sørger for at dine ønsker blir møtt. Stranden på Dinarobin er nydelig og rett vestvendt. Her nytes vakre solnedganger etter en dag fylt med det du måtte ønske av aktivteter eller etter en dag med avslappning rundt bassenget og i hotellets fantastiske Clarins spa. Som gjest har du tilgang til alle de 4 restaurantene på nabohotellet Paradis, samt golfbanen som befinner seg i bakkant av hotellet.

Praktisk informasjon om Dinarobin Hotel Golf & Spa

Hvorfor vi liker Dinarobin Hotel Golf & Spa

• Helt nydelig beliggenhet i Mauritius mest naturskjønne område.
• Personlig service fra ankomst til avreise
• Fantastisk spa av Clarins bygget i “tempelstil”
• 4 restauranter med adgang til 4 restauranter på nabohotellet.
• 18-hulls championship-bane med eget golf-akademi.
• Et bredt utvalg aktiviteter – både til lands og til vanns.

Romtyper på Dinarobin Hotel Golf & Spa

• Junior suite (65m²)
• Club Junior suite (65m²)
• Club Junior suite beach front (65m²)
• Club Senior suite beach front (115m²)
• 4 roms villa med eget basseng(350-400m²)

Fasiliteter

Flere svømmebasseng, Spa (Clarins) med 10 massasjerom, basseng, hydro-massasje, treningssenter med hammam og badstue, frisør og skjønnhetssalong, 4 restauranter, 2 barer, roomservice, ulike former for musikkunderholdning hver kveld, miniclub (3-12 år), barnepass, butikker, vaskeri, businessenter,og ankomst/avreise rom med dusj. Det er 24 timers shuttleservice mellom Dinarobin og  nabohotellet Paradis.

Landsportsaktiviteter

Golfbanen Paradis Golf Club, sykler, boccia, 3 tennisbaner, bordtennis, badminton, fotball og strandvolleyball.

Vannsportsaktiviteter

Kajakk, glassbunnbåt, sykkelbåt, snorkleturer, instruksjonstimer i dykking (i basseng).

På Paradis: vindsurfing, vannski, seiling, dykking og deepseafishing.

Med et eget golf-akademi på hotellets bane kan en ferie hit være gylden mulighet til å forbedre spillet sitt på. Med assistanse fra den franske instruktøren Dominique Larretche, vil du få utlyst dine svakheter samt få veilledning i hvordan du kan forbedre de. Tilbudet kan tilpasses nybegynnere og den mer erfarne golfer!

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Mauritius med Ditt Afrika er at vi alltid leter etter gode kampanjer og spesialtilbud! Dette kan for eksempel være gratis opphold for barn, bryllupsrabatter, gratisnetter og ekstra gode tilbud i enkelte sesonger.

Ta kontakt for et tilbud!

Hvordan bestilles en reise til Mauritius med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!