Belle Mare Plage

Belle Mare Plage er kjent som et av de beste golfhotellene på Mauritius, og kan skilte med to egne 18 hulls mesterskapsbaner av høy klasse – «Links» og «Legends». I forbindelse med proshopen finnes det driving range og et profesjonelt golfakademi hvor man kan finslipe svingen ved hjelp av banens proer. Etter endt golfrunde kan man spise en god lunsj på golfbanens egen restaurant «Dearhunter» – som også har åpent for middagsservering. Hotellet ligger på en av Mauritius sine beste sandstrender – hele 2 km lang – på østkysten av øya og passer like godt for familier og par som for golfere.      

Grunnpakken inkluderer frokost og middag, men det er mulig å oppgradere til den innholdsrike All-Inclusivepakken «Cristal Package»

Praktisk informasjon om Belle Mare Plage

Hvorfor vi liker Belle Mare Plage

• Ligger på en av de beste strendene på Mauritius.
• Herlig spa med en rekke behandlinger.
• Høyt nivå på service og mat.
• To 18-hulls championship-baner med eget golf-akademi.
• Et bredt utvalg aktiviteter – både til lands og til vanns.
• En svært god All Inclusive-pakke – Cristal Package.

Romtyper på Belle Mare Plage

• Prestigerom (45 m²)
• Junior Suite (68 m²)
• Deluxe Suite (96 m²)
• Villaer med 2 soverom og eget basseng (375 m²)
• Villaer med 3 soverom og stort basseng (525 m²)
• Presidential villa (650 m²)

Fasiliteter

7 restauranter og 6 barer, 4 svømmebasseng, butikker, barneklubb (4-11 år), barnevakt, frisør og ankomst/avreise rom med dusj, SPA med sauna, steambad, jacuzzi og boblebad. Treningssenter hvor det i tillegg tilbys aerobic, yoga og pilates.

Landsportsaktiviteter

To 18 hulls golfbaner, 4 tennisbaner, bordtennis, petanque, 9 hulls minigolf, stort treningssenter, beachvolleyball og sykkelleie.

Vannsportsaktiviteter

PADI dykkersenter, aquagym, vannski, vindsurfing, wakeboard, seiling, kajakk, glassbunnbåt, sykkelbåt, snorkleturer.

Hotellets 2 golfbaner, Links og Legend Golf Course, er to fantastiske baner som årlig huser forksjellige mesterskap. I likhet med Hotel Paradis på vestkysten, har de også eget golfakademi her hvor man kan benytte seg av husets proffer for å finslipe svingen.

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Mauritius med Ditt Afrika er at vi alltid leter etter gode kampanjer og spesialtilbud! Dette kan for eksempel være gratis opphold for barn, bryllupsrabatter, gratisnetter og ekstra gode tilbud i enkelte sesonger.

Ta kontakt for et tilbud!

Hvordan bestilles en reise til Mauritius med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!