Individuelle turer

Her finner du eksempler på pakkede turer hvor det ikke er reiseleder med fra Norge. Du er enten en del av en liten internasjonal gruppe, eller du reiser på egenhånd. Det vil være guider på lodger og utflukter, samt engelsktalende sjåfører på transportetappene. Alle turene under kan også skreddersys.

Pris fra kr. 38.950,-

På denne turen til Zimbabwe får du mulighet til å oppleve hele Hwange Nasjonalpark på langs, i tillegg til Victoria Falls og Zambezielven. Her ser du et fullspekket program for en spennende reise i dette vakre landet.

Pris fra kr. 22.500,-

Det er ikke til å legge skjul på at Botswana er en kostbar destinasjon for safari, men om man er villig til å vike litt fra luksusen, kan man få unike og naturnære opplevelser.

Pris fra kr. 51.800,-

På denne reisen til Tanzania og Zanzibar får du oppleve safari i Tanzania fra sin beste side. Avsidesliggende camper, langt vekk fra turiststrømmen, gir enestående opplevelser.

Pris fra kr. 26.600,-

Opplev en av de største naturopplevelsene Afrika har å by på. En bestingin av Kilimanjaro er en helt spesiell opplevelse. Kommer du deg til toppen når en høyde på hele 5895 moh.

Pris fra kr. 29.900,-

Namibia med sin storslåtte og kontrastfylte natur er et land som egner seg godt for gjennomreise med bil. På denne reisen vil du ha en dedikert sjåførguide hele veien.

Pris fra kr. 17.850,-

Wineland (Stellenbosch, Paarl og Franschhoek), Swartland og Constantia er tre av Sør-Afrikas mest kjente vinområder. På denne ukesturen vil du oppleve alle tre vindistriktene i tillegg til mat & gourmetbyen Cape Town, Kapp det Gode Håp og den lille fiskelandsbyen Paternoster på vestkysten.

Pris fra kr. 26.000,-

På denne reisen i Kenya vil du få oppleve alle tre Basecamp Explorer sine safaricamper i Masai Mara – hvert sted med sin unike karakter – drevet etter prinsipper om bærekraftig turisme.

Pris fra kr. 19.100,-

På denne turen får du oppleve et magisk møte fjellgorillaene i Bwindi. Halvparten av de gjenverende fjellgorillaene finnes nettopp her og gjør Bwind Nasjonalpark til et av de viktigste verneområdene i Afrika.

Pris fra kr. 21.850,-

Safari i privat reservat, by- og kulturliv i Cape Town samt kulinariske opplevelser i vindistriktene i Western Cape. En komplett reise i Sør-Afrika! En av våre bestselgende kombinasjoner.

Pris fra kr. 27.500,-

Namibia – kåret til det 2. beste reisemålet i verden i 2015. Vi i Ditt Afrika skjønner godt hvorfor. Dette er et veldig spesielt land, med en svært kontrastfylt og vakker natur.

Pris fra kr. 14.300,-

Dette er en grunnpakke på en svært god og autentisk safari opplevelse i Sør-Afrika. Safarien foregår i det private reservatet Timbavati med åpen grense til Krugerparken. Safari av høyeste kvalitet til en rimelig pris.

Pris fra kr. 16.500,-

Opplev en av Afrikas beste golfbaner i kombinasjon med mat og vin i Sør Afrikas kulinariske sentrum, Franschhoek. Du bor i store villaer på golfbanens område. Turen egner seg svært godt for vennegjenger eller familier.

Pris fra kr. 25.200,-

Masai Mara er et kjent navn i safari-sammenheng. På denne turen får du oppleve nasjonalparken, samt flere av de andre viktigste severdighetene i Kenya.