Gruppeturer

Her finner du våre gruppeturer hvor du reiser sammen med andre og hvor det vil være reiseleder med fra Norge.

Pris fra kr. 23.450,-
23. november til 02. desember 2018 Utsolgt

På denne reisen står de kulturelle og historiske høydepunkter i kø. Klostrene i Tana sjøen, den blå Nilens utspring, de mektige Simien fjellene, de gamle palassruinene i Gondar og de berømte steinkirkene i Lalibela for å nevne noen.

Pris fra kr. 25.500,-
29. september til 07. oktober 2018
Utsolgt

Denne safarien vil gi deg natur, dyre – og kulturopplevelser du kan ta med deg videre i livet! Du vil lære om Kenya som land og om Afrika som kontinent. Oktober er en veldig fin tid å besøke Kenya på – mye dyr i Masai Mara og et godt klima med rundt 25oC på dagtid og kjølig om natten.

Pris fra kr. 26.400,-
Vi planlegger ny tur i oktober 2019

Er du eventyrlysten og vil oppleve afrikansk natur på sitt beste? Selfdrive, hvor vi griller vår egen mat og sover i telt på taket av bilene, er safari på sitt mest intense – en opplevelse for livet!

Pris kr. 29.550,-
Vi planlegger ny tur i mars 2020

På denne rundreisen i “de svarte faraoenes rike”, besøker vi de viktigste arkeologiske stedene nord i Sudan – i det nubiske riket. En spennende kulturell reise igjennom et litt anderledes reisemål!

 

Pris fra kr. 24.850,-
15. til 25. februar 2019 Utsolgt
27. september til 7.oktober 2019

Vi har satt opp ny gruppetur til Sør-Afrika. Bli med på denne spennende reisen til Sør-Afrika med oss. Du får blant annet oppleve oppleve safari av topp kvalitet i det private reservatet Timbavati ved Krugerparken og den fargerike og levende byen Cape Town. Det meste er inkludert i prisen!