Gruppeturer

Her finner du våre gruppeturer hvor du reiser sammen med andre og hvor det vil være reiseleder med fra Norge.

Pris fra kr. 37.000,-
12 dager med avreise; 28. september, 16. oktober og 28. oktober 2019.

På denne gruppeturen har vi lagt vekt på nærhet til naturen, men med overnatting i godt utstyrte safaritelt med god komfort. På denne reisen vil man forflytte seg igjennom et stort område, hvor spektakulere opplevelser vil stå i kø. Vi avslutter reisen med 3 netter i Victoria Falls.

Pris fra kr. 24.450,-
Ny avgang i mars 2020

På denne reisen står de kulturelle og historiske høydepunkter i kø. Klostrene i Tana sjøen, den blå Nilens utspring, de mektige Simien fjellene, de gamle palassruinene i Gondar og de berømte steinkirkene i Lalibela for å nevne noen.

Pris fra kr. 27.450,-
27. september til 7.oktober 2019

Bli med på denne spennende reisen til Sør-Afrika med oss. Du får blant annet oppleve oppleve safari av topp kvalitet i det private reservatet Timbavati ved Krugerparken og den fargerike og levende byen Cape Town. Det meste er inkludert i prisen! Cathrine er med som reiseleder.

Pris kr. 29.550,-

Vi planlegger ny tur når vi har 10 interesserte og når situasjonen i Sudan er mer avklart enn per april 2019.

På denne rundreisen i “de svarte faraoenes rike”, besøker vi de viktigste arkeologiske stedene nord i Sudan – i det nubiske riket. En spennende kulturell reise igjennom et litt anderledes reisemål!

 

Pris fra kr. 26.400,-
Vi planlegger ny tur i oktober 2020

Er du eventyrlysten og vil oppleve afrikansk natur på sitt beste? Selfdrive, hvor vi griller vår egen mat og sover i telt på taket av bilene, er safari på sitt mest intense – en opplevelse for livet!