Laster inn bilder /images/slideshow/1/
  • 14102013_113219.jpg
  • 15102014_100939.jpg
  • 15102014_101422.jpg
  • 15102014_101645.jpg
Pakketurer til Kenya og Tanzania
07.11.2014
Ditt Afrika har i 5 år spesialisert seg på å oppfylle feriedrømmer for eventyrlystne nordmenn. Vi skreddersyr mer eller mindre alt du kan tenke deg og passer på at alle ønsker blir hørt. Vi mener også at Afrika er for alle, og derfor presenterer vi to rimelige pakketurer i østlige Afrika.

Tour Tanzania og Tour Kenya er to pakketurer hvor du får oppleve det beste fra de to landene . Tilbudene inkluderer en rundreise i de respektive land hvor man får oppleve serverdigheter og safari uten nødvendigvis å tømme lommeboken.   Tour Kenya har avreise søndager, men med en natt på Eka Hotell i Nairobi fra lørdag.
Tour Tanzania har avreise lørdager   Ønsker du å utvide et av programmene, og få muligheten til å dyppe tærne i Det Indiske Hav på samme reise, har vi laget en tilleggspakke hvor man får 5 netter ved kysten. Da inkludert alt av fly, transport og overnatting samt frokost og middag. Tilleggstilbudene finner du nederst i programmene.   Tour Kenya: Pris pr. person i dobbeltrom fra kr. 18.600,- Tour Tanzania: Pris pr. person i dobbeltrom fra kr. 24.950,-
Her kan du laste ned programmene med dag til dag beskrivelse av reisen.

Tour Kenya 2015.pdf
Tour Tanzania 2015.pdf
Totalt antall netter kommer an på hvilke fly vi booker fra Norge. I tilfeller hvor flyet lander på eftermiddagen vil det kunne være nødvendig med en ekstra natt på hotell. Dette vil i større grad gjelde tilbudet Tour Tanzania da safarien allerede starter på formiddagen dag 1. Tour Kenya inkluderer en natt på Eka Hotel, så her vil det ikke være essensielt at man lander tidlig.

Ta kontakt for å motta et tilbud!...
Les mer

Vi kan Afrika!
Kontakt Cathrine Bryn eller Gro Hagen Norryd og motta et tilbud. Tlf: 33 03 96 20

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

LÀmna följande fÀlt tomt.Vi arrangerer Solformørkelsesreiser
– les mer om dette på Ditt Univers sin nettside

 

VELKOMMEN TIL AFRIKA!

 

Ditt Afrika skreddersyr reiser til Afrika sør for Sahara, Seychellene, Mauritius og de andre øyene i

Det Indiske Hav.

Vi arrangerer reiser for:  individuelle, par på bryllupsreise, familier, vennegjenger og store grupper.

Våre turer har fokus på safari, badeferie, opplevelser, lokal kultur, golf, mat og vin.

 

Våre reisemål:

Klikk på hvert reisemål for mer informasjon.

 

rgf
Ditt Afrika er medlem av Reisegarantifondet.

DET INDISKE HAV   SØRLIGE AFRIKA   ØST-AFRIKA   VEST-AFRIKA

 

Maldivene 

Lamu
Madagaskar
Mauritius
Reunion
Seychellene
Zanzibar

Rodrigues 

  Botswana
Mosambik
Namibia
Swaziland
Sør-Afrika
Victoria Falls
Zimbabwe
Zambia
  Etiopia
Kenya
Malawi
Rwanda
Tanzania
Uganda
Sudan
 

Benin
Gabon
Ghana
Mali
Senegal
Togo

Gambia 

Kongo-Brazzaville

 

Reisekveld på Nomaden i Oslo!


Ved tre anledninger i høst vil Cathrine og Gro holde reisekveld på Nomaden i Oslo. Dette er en gylden mulighet til å få inspirasjon til din neste Afrika-reise! Foredragene er gratis, alt du trenger å gjøre er å melde deg på ved å sende oss en e-post til post@dittafrika.no så registrerer vi deg.


Neste foredrag:

26. november kl. 19:00 - Botswana

 

Nomaden i Oslo

Hei. Ville bare melde at vi hadde en flott tur til Maldivene. Fantastisk sted! Alt gikk på skinner! Som et tips til fremtidige kunder av dere, så er Villaene på påler over havet definitivt verdt de ekstra kronene. Det var mye av det som gav den komplette yes-følelsen. 
Lasse Bjerkås og Anne Lise Holter - Maldivene, Constance Moofushi, november 2014
Vi hadde en utrolig fin ferie til Afrika! George var både hyggelig, snill, morsom og en veldig behagelig sjåfør. Han kjørte fint og forsiktig, noe vi satt pris på når vi så hvordan enkelte andre kjørte. Lodgene vi bodde på i Kenya var også veldig bra, med hyggelig betjening og fin beligenhent. Vi fikk sett utrolig mange dyr, og føler oss heldig som fikk oppleve alt sammen.
Kristine Leirheim Fagerli - Kenya & Zanzibar, august 2014
Reisen var til de grader vellykket. Forventningen ble innfridd og mer til. Jeg hadde ikke trodd at vi skulle se The Big Five, men det gjorde vi. For en lykke! Tusen takk for veldig bra opplagt tur. Skal vi på tilsvarende eller andre eksotiske reiser, vet vi hvor vi skal henvende oss.
Hilde Øversveen - Tanzania & Zanzibar, august 2014
 Vi var veldig godt fornøyd med oppholdet i Afrika. Fin stigning i programmet, med Crescent Island og Lake Nakuru først og så Masai Mara, deilig med noen avslappende dager til slutt.
Kunde - Kenya, juli 2014
 Vi lengter tilbake til Afrika! Det var en vidunderlig ferie, takk for at du forsto hva jeg ville ha :)
Siri Solberg - Kenya, august 2014
Vi er veldig fornøyd med vår reise til Mauritius. Reisen gikk bra både med Air France og Mauritius Airline. Hotellet var rett og slett perfekt, ingen ting å klage på. Praktisk familierom. Veldig god service, mange aktivitetsmuligheter og variert mattilbud. Takk for hjelpen vi fikk for å organisere reisen.
Birgit og Hervé - Mauritius, juli 2014
Kan bare si at vi har hatt en veldig bra ferie; flott øy med gjestfrie mennesker; Shandrani var meget bra og Air Mauritius var helt kurant. Vi er ikke mennesker som pleier å dra flere ganger til et sted, men her er det absolutt mulig vi gjør et avvik! Takk for god hjelp.
Thomas Bjørn Thommesen - Mauritius, april 2014
Takk for en fantastisk ferie. Alt gikk 100% etter planen og vi hadde en fantastisk tur. Alle var strålende fornøyde og alle sitter igjen med masse positive minner. Størst inntrykk gjorde nok safarien i Sør Afrika. Helt slik vi ønsket det. Skal anbefale dere videre om noen spør oss :)Takk igjen og lykke til videre.
Espen Lie - Sør-Afrika og Mauritius, juni/juli 2014
Vil bare si tusen tusen takk for en kjempefin og eventyrlig flott tur.  Og jeg har blitt bitt av Afrika-basillen ;)  Både menneskene, dyrene og landet! Jeg vil gjerne til Afrika igjen!!!  Med andre ord, det var en flott tur!
Berit Gausdal - Kenya og Tanzania, september 2013