Velkommen til Maldivene!

Reiser til Maldivene

Maldivene er en øystat bestående av 1192 små øyer fordelt på 26 forskjellige atoller. En atoll er en klynge av mange små øyer. Deres karakteristiske utforming med villaer på påler over asurblå laguner er en av tingene man ofte vil assosiere med Maldivene. De kritthvite strendene og den blå himmelen er det perfekte bakteppet for romantiske bryllupsreiser, total avslapping og kulinariske opplevelser i herlig luksus. Mange av hotellene vi tilbyr har også gode tilbud for barn og passer godt for familier på reise.

Spesielt kjent er Maldivene for sitt yrende marine liv,  med alt fra stingrokker til hvalhai, fisker i alle størrelser og fasonger og store kolonier av levende koraller. En reise hit vil være en unik mulighet til å oppleve dykking og snorkling i noen av de mest fantastiske undersjøiske omgivelsene verden har å by på i dag.

Maldivene er den perfekte destinasjonen å dra til for å rømme fra den travle hverdagen. Luksusen og servicen på hotellene vi tilbyr er virkelig noe for seg selv. Generelt sett er Maldivene dyrere enn mange av de andre øyene i Det Indiske Hav på grunn av logistiske årsaker, men det er også denne avsidesliggende plasseringen til de forskjellige hotellene som gjør nettopp Maldivene så unikt!

Om du har tid og lyst vil en rask tur innom den yrende hovedstaden Malè – hjertet av nasjonen – gi deg et inntrykk av hvordan lokalbefolkningen flest lever sine liv i dette spesielle landet. Øya Malè ligger på er i underkant av 2 km² og det bor i overkant av 100.000 mennesker der. Det er bygninger på 8-10 etasjer over alt da de er tvunget til å bygge på denne måten for å spare plass. En av de mest spesielle byene i hele verden.

Om våre pakkede reiser til Maldivene

Pakkeprisene våre inkluderer som oftest frokost og middag på hotellene. I tillegg vil vi alltid sørge for at du får rett transport ut til den aktuelle øya du ønsker å oppleve. Det er oftest speed-båt og sjøfly som brukes som transport fra den internasjonale flyplassen i Male til hotellene. Mange av hotellene tilbyr også All Inclusive-pakker slik at du kan legge fra deg lommeboken og bare tenke på å ha det deilig på stranden og i vannet.

Ved ankomst på Maldivene er det vanlig at du møtes av vår lokale samarbeidspartner, eller en representant fra hotellet. De vil ønske deg velkommen og bistå deg i transporten til din destinasjon En representant vil også være tilgjengelig for dere under hele oppholdet.  

 

Informasjon om Maldivene

Beliggenhet: 640 km vest for Sri Lanka i det Indiske Hav.
Hovedstad: Malé
Størrelse: 1192 øyer med samlet areal på 300km²
Befolkning: 395.000
Valuta: Maldivisk rufiyah (MVR)
Språk: Engelsk og Dhivehi
Klima: Tropisk – helårs destinasjon med jevn varme hele året. Monsunen inntreffer som regel mellom mai og august.
Vaksiner: Ingen obligatoriske vaksiner.
Kart: Google maps

Hva kan man oppleve på Maldivene

• Snorkling i verdensklasse.
• Avslappende stemning på kritthvite strender.
• Besøk i hovedstaden Malé.
• Vannaktiviteter som seiling, kajak, vannski.
• Surfing – Maldivene har noen gode bølger.
• Utflukt til lokal landsby.
• Nyte spabehandlinger på resortene.
• Big-game fishing.

Bryllup og bryllupsreiser

På Maldivene er det mulig å gifte seg ”med sand mellom tærne”! Alle hotellene tilbyr vielse og sørger for at brudeparet føler seg spesielle og ekstra ivaretatt på den store dagen. Forberedelsene hjemme i Norge er minimale og selve vielsen planlegges på hotellet sammen med en bryllupskoordinator.

Hotellene har ofte gode rabatter og overraskelser for par på bryllupsreise eller for de som vil feire 5, 10, 15, 20 osv – års bryllupsdag.

Været på Maldivene

Maldivene er helt klart en helårsdestinasjon. Det er små variasjoner i været med temperaturer fra 28°C til 32°C. Det tørreste været inntreffer mellom desember og mars. Regntiden går som regel innenfor månedene mai til november.

Den vanligste transporten til hotellene på Maldivene er med sjøfly!

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Maldivene med Ditt Afrika er at vi aldri holder igjen essensielle kostbare deler av totalpakken. Vi tilbyr pensjonsplan helt opp til All Inclusive der det er mulig, samt den transporten man behøver for faktisk å komme seg helt fram til destinasjonen.

Hvordan bestille en reise til Maldivene med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet under kontakt oss eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!