Vi kan anbefale fire 18-hulls championship-baner
Mauritius byr på enestående golfmuligheter!

Reiser til Mauritius

Mauritius er drømmedestinasjonen for mange. Her finner du kilometervis med hvite sandstrender og en eksotisk natur både til lands og til vanns. Mauritius er omringet av et korallrev slik at lagunene er perfekte for vannsportsaktiviteter som svømming, vannski, windsurfing, padling, snorkling og dykking. Mauritius er et trygt reisemål for alle aldre – også for små babyer. Ingen obligatoriske vaksiner kreves og det finnes ingen giftige krypdyr man trenger å bekymre seg for.

Selv om hotellene ofte refereres til som ”resorts” har de klart å beholde den intime atmosfæren og sette hver enkelt gjest i fokus. De er viden kjent for sitt smilende og service-innstilte personale.

De fleste hotell har egne Spa avdelinger med internasjonal standard og alle typer behandlinger.

Maten gjenspeiler den flerkulturelle befolkningen: indisk, kinesisk, engelsk, fransk og kreolsk. Det varme klimaet gir eksotiske frukter og grønnsaker gode vekstforhold året rundt. Fersk fisk og skalldyr direkte fra havet, lokale kjøtt og fjærkre produkter samt importerte viner fra Sør-Afrika/ Europa gjør måltidene til en stor opplevelse i seg selv.

Våre hotell på Mauritius

Det er store variasjoner i prisene på Mauritius - avhengig av reiseperiode og spesialtilbud. Vi har derfor valgt å ikke oppgi konkrete priser, men foretrekker at du tar direkte kontakt med oss. Da vil du få et raskt svar på din prisforespørsel. Under finner du hotellene rangert etter rimeligste hotel først.

Om våre pakkede reiser til Mauritius

Pakkeprisene våre inkluderer som oftest frokost og middag på hotellene. Mange av hotellene tilbyr også All Inclusive-pakker slik at du kan legge fra deg lommeboken og bare la dagene flyte av seg selv. De fleste land- og vannsportsaktiviteter er inkludert på hotellene, og det er kun spesielle aktiviteter som dykking, kiting og instruksjonstimer som vanligvis koster ekstra.

Ønsker du å forlenge oppholdet ditt og oppleve mer av Afrika? Mauritius kan enkelt kombineres med safari i Sør-Afrika, Botswana, Zambia, Namibia, Tanzania eller Kenya.

 

Transport og aktiviteter

Ved ankomst på Mauritius er det vanlig at du møtes av vår lokale samarbeidspartner. De vil ønske deg velkommen og bistå deg i transporten til ditt hotell. En representant vil være tilgjengelig for dere og vil kunne bistå med gode råd om aktiviteter og opplevelser. De har også et bredt utvalg av aktivteter. Disse bestilles dirkete hos representanten som tar betaling med kredittkort. Aktiviteter vi anbefaler er catamarantur, guidet tur på den sørlige delen av øya og en ekte big game fishing-utflukt!

Vi kan også anbefale aktiviteter du kan opplevel på egenhånd i området du bor i.

Informasjon om Mauritius

Beliggenhet: 90 mil øst for Madagaskar i det Indiske Hav.
Hovedstad: Port Louis
Størrelse: Omtrent som Vestfold fylke
Befolkning: 1,2 millioner
Valuta: Mauritiske Rupee (MUR) 100 MUR = ca 25 NOK
Språk: Fransk, engelsk og kreolsk
Klima: Tropisk – helårs destinasjon – omvendt årstid fra Norge
Vaksiner: Ingen obligatoriske vaksiner. Gulfeber hvis du kommer fra safari i Afrika (ikke Sør-Afrika)
Kart: Google maps

Hva kan man oppleve på Mauritius

• Svømme, snorkle og dykke.
• Spille golf på en av mesterskapsbanene.
• Katamaran cruise til mindre øyer.
• Besøke sukkermuseet.
• Botaniske hagen nord på Mauritius.
• Havfiske / big game fishing.
• Kjøre te-ruten med besøk på teplantasje.
• Cable rides i Saint Felix sør på Mauritius.
• Vanilla Park –dyrepark med reptiler.
• Casela Birdpark med bla. fugler og løver.
• Shopping i Grand Baie, Floreal, Curepipe.
• Sightseeing til den hellige sjøen Grand Basin.
• Sightseeing til 7 Coloured Earth.

Golf på Mauritius

Mauritius har mange mesterskapsbaner og golf er ofte inkludert i prisen på mange av hotellene. Belle Mare Plage, Prince Maurice, Paradis Hotel & Golf Club, Le Telfair og Awali har de beste golfmulighetene.

Bryllup og bryllupsreiser

På Mauritius er det mulig å gifte seg ”med sand mellom tærne”! Alle hotellene tilbyr vielse og sørger for at brudeparet føler seg spesielle og ekstra ivaretatt på den store dagen. Forberedelsene hjemme i Norge er minimale og selve vielsen planlegges på hotellet sammen med en bryllupskoordinator.

Hotellene gir store rabatter og overraskelser for par på bryllupsreise eller for de som vil feire 5, 10,15,20 osv – års bryllupsdag.

Været på Mauritius

Mauritius er helt klart en helårsdestinasjon. Det er små variasjoner i været. Det er et generelt varmere og mer fuktig klima i sommermånedene og et tørrere og litt mildere klima i vintermånedene.

Sommer – oktober til april.
Vanntemperatur: 25-28°C
Temperatur dag/natt: 28°C/25°C

Vinter – mai til september.
Vanntemperatur: 23-25°C
Temperatur dag/natt: 25°C/21°C

«Service with a smile»

Visste du...

...at en av fordelene ved å bestille reise til Mauritius med Ditt Afrika er at vi alltid leter etter gode kampanjer og spesialtilbud! Dette kan for eksempel være gratis opphold for barn, bryllupsrabatter, gratisnetter og ekstra gode tilbud i enkelte sesonger.

Hvordan bestille en reise til Mauritius med oss?

1. Du tar kontakt

Du fyller ut skjemaet over eller ringer oss direkte  +47 33 03 96 20. Vi lytter til dine ønsker og behov og foreslår løsninger som passer for deg.

2. Du mottar et tilbud

Basert på tidligere korrespondanse og telefonsamtale lager vi et tilbud til deg. Du mottar tilbudet på e-post. Helt kostnadsfritt!

3. Endringer og bekreftelse

Du gir oss en tilbakemelding på hva du synes. Vi kan gjøre endringer eller se på andre alternativ. Har du funnet din drømmereise kan vi gå videre med bestilling!