Laster inn bilder /images/slideshow/1/
  • 21012015_101359.jpg
  • 21012015_101442.jpg
  • 21012015_101603.jpg
  • 23042015_111249.jpg
  • 23042015_111307.jpg
  • 23042015_111445.jpg
  • 23042015_111638.jpg
Hotell Maradiva på Mauritius
29.06.2015
Daglig leder, Cathrine Bryn, har vært på Mauritius og sikret seg kunnskap om det herlige hotellet, Maradiva. Hotellets 65 villaer har alle eget basseng og den minste villaen er på 165 m². Når du bor på halvpensjon har du fri tilgang til totalt 6 restauranter, 3 på selve Maradive og 3 på nabohotellet The Sands, noe som gjør dette til en kulinarisk perle, såvel som et ekte strandparadis. En rekke aktivtiviteter, både til lands og til vanns, i tillegg til spa og en rekke treningsfasiliteter, gjør dette til et godt utgangspunkt for den aktive livsnyteren. Dette er det perfekte tilholdsstedet for par og nygifte!   Pris per person fra kr. 23.850,-   Prisen inkluderer:
• Fly med Air Mauritius/Emirates Oslo – Mauritius tur/retur
• 7 netter i Garden Suite Pool Villa med frokost og middag • De fleste aktivitetene på hotellet
• Transport tur/retur hotell og flyplass i privat bil • Skatter og avgifter   Ta kontakt med Cathrine for et tilbud! Hun sitter på førstehåndsinformasjon og kan svare deg på det du måtte lure på!   Les mer om Mauritius her!

    ...
Les mer

 Gruppeturer i november 2015/2016

"Tett på" i Botswana -

Self-drive og camping

 

Les mer her!

 

 Sudan - de svarte faraoenes rike


Les mer her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

LÀmna följande fÀlt tomt.Vi kan Afrika!
Ring Cathrine Bryn eller Gro Hagen Norryd  for en Afrikaprat: tlf 33 03 96 20

DITT AFRIKA - DIN DRØM?

 

Ditt Afrika arrangerer reiser til Afrika sør for Sahara, Seychellene, Mauritius, Maldivene, Zanzibar og de andre øyene i Det Indiske Hav. Vi skreddersyr reiser for: Individuelle, par, bryllupsreisende, familier, vennegjenger og firmagrupper. Våre turer har fokus på safari, badeferie, opplevelser, aktive reiser, lokal kultur, golf, mat og vin. Høyt fokus på personlig service og kvalitet! Vi tilrettelegger turer etter kundens ønsker og budsjett. Gjennom mange egne årlige reiser i Afrika siden 2001 har vi tilegnet oss den erfaringen vi trenger for å hjelpe deg med å nå din drøm om Afrika!

 

Våre reisemål:

Klikk på hvert reisemål for mer informasjon.

 

rgf
Ditt Afrika er medlem av Reisegarantifondet.

DET INDISKE HAV   SØRLIGE AFRIKA   ØST-AFRIKA   VEST-AFRIKA

Maldivene

Madagaskar
Mauritius
Reunion
Seychellene
Zanzibar

Rodrigues 

  Botswana
Mosambik
Namibia
Swaziland
Sør-Afrika
Victoria Falls
Zimbabwe
Zambia
  Etiopia
Kenya
Malawi
Rwanda
Tanzania
Uganda
Sudan

Lamu

 

Benin
Gabon
Ghana
Mali
Senegal
Togo

Gambia 

 

Vi var meget godt fornøyd med oppholdet på Mauritsius generelt og hotellkomplekset spesielt. Forventningene til hotellet og dets fasiliteter ble innfridd. Mat og service var utmerket. Vi prøvde alle fire restauranter. Vil spesielt fremheve den ene restauranten som serverte buffemat. Utsøkt. De øvrige holdt også høy standard, med ulike kjøkken med store muligheter for variasjon.
Jo Hatlemark - Le Paradis - Mauritius, mai 2015
Nå er turen vel overstått, og jeg må gi Ditt Afrika all honnør når det gjelder valg av lodge. Det var virkelig et helt fantastisk sted. Vi var også ordentlig heldige mht dyr – vi hadde elefanter på trappen utenfor hytta som måtte spise ferdig før vi kunne gå inn og en grinete bøffel som gjorde at middagen ble kraftig forsinket, og helt fantastiske game drives. 
Kjersti T. Trøbråten - Motswari - Sør-Afrika, mars 2015
Vi har hatt en nydelig tur til Mauritius, og takk for god hjelp! På Zilwa ble vi møtt med smil og vennlighet, og det var lett å finne roen i de intime og koselige omgivelsene. For hele familien ble det en fantastisk opplevelse å ta dykkerlappen, og vi har flotte minner fra både under og over vann!  
Nina Behncke med familie - Zilwa Attitude - Mauritius, februar 2015
Vi har hatt en fantastisk ferie, tror ikke det er lett og finn så mye og sette fingeren på, alt har vært helt utrolig bra, fantastisk plass, rom, restauranter, bar, uteområdet, alt var topp. Fantastisk service fra alle ansatte, blide fra morgen til kveld.  
Bente og Oddvar - Paradise Cove - Mauritius, februar 2015
Vi fikk lagt opp vår "drømmetur" med safari i Zimbabwe, opphold på Victoria Falls hotell, Rovos Rail fra Victoria Falls, og avslappende dager på Mauritius. For de som ønsker safari i Zimbabwe kan The Hide anbefales. Opplegget fra Ditt Afrika var meget bra, godt organisert og gitt på en profesjonell, serviceinnstilt og hyggelig måte.  
Kathleen & Tor-Erik Halvorsen - Victoria falls, Zimbabwe og Mauritius, februar 2015
En uforglemmelig safarireise organisert av Ditt Afrika. Reisen var godt organisert, personalet vi møtte på vår vei vennlig & profesjonellt. Tanzania og nasjonalparkene Tarangire & Serengeti med "campene" Oliver & Sayari gav oss, mor/datter et uforglemmelig opphold.  
Asbjørg og Amalie - Tanzania, desember 2014
Safarien på Asilia campene Sayari (Serengeti) og Olivers Camp (Tarangire) var en stor drøm fra A til Å. Alt svarte til forventingene og langt mer! Derimot var 4 dager på Zanzibar en nedtur i forhold til safarien.  
Anne Sofie - Tanzania, desember 2014
Til alle som har lyst til å dra på safari - dra så fort du kan. En kommer ufattelig nært alle dyr og fugler. Opplevelsene står i kø. Samtidig får du en uendelig ro i sjelen, når du ser utover landskapet.Tusen takk til Ditt Afrika og George, vår kunnskapsrike safariguide. Den beste ferieopplevelsen noensinne!  
Nora, Bjørnar, Liv Mona og Guttorm - Kenya, julen 2014
Vi har hatt en helt utrolig ferie. Alle vi har truffet har vært utrolig imøtekommende og serviceminded. Turen til Tanzania og Zanzibar er noe av det "villeste" vi har opplevd, og kombinasjonen safari og badeferie var perfekt, selv om det var noe vanskelig å bade fra stranden i Matemwe grunnet millioner av kråkeboller. 
Elin Markeng & John Erik Reimertz - Tanzania og Zanzibar, november 2014
Vi hadde en helt fantastisk ferie full av ubeskrivelige flotte opplevelser! Alt fungerte perfekt på reisen. Opplevelsene vi hadde dagene på safari var ennå flottere enn vi hadde forestilt oss. Helt ubeskrivelig vakkert og vi så alle dyr og kom så nære, helt utrolig. Vi har nesten ikke ord! Mauritius var vakkert, hotellet var svært bra, stille og rolig slik vi ønsket og med førsteklasses mat og service! 
Kristin Nyquist - Kenya & Mauritius, november 2014
Shandrani er et fantastisk sted som har alle fasiliteter for en aktiv familie. Her er det mulig å spille tennis og golf, seile med Lasere eller Hobycater, snorkle, stå på vannski m.m. Alt er tilrettelagt for at gjestene skal få gode opplevelser. Vi var en familie på 9 personer fra 6 til 67 år og alle storkoste seg. Hotellet anbefales på det sterkeste. 
Pål Cappelen - Mauritius, Shandrani, julen 2014
Hei. Ville bare melde at vi hadde en flott tur til Maldivene. Fantastisk sted! Alt gikk på skinner! Som et tips til fremtidige kunder av dere, så er Villaene på påler over havet definitivt verdt de ekstra kronene. Det var mye av det som gav den komplette yes-følelsen. 
Lasse Bjerkås og Anne Lise Holter - Maldivene, Constance Moofushi, november 2014
Vi hadde en fantastisk ferie på Mauritius. Zilwa Attitude er en nydelig og veldig gjestfri resort. Bare smil og god service. Kunne ikke sette fingeren på noe. Å fly med Emirates var også en veldig god opplevelse selv på economy. Vi fant ingenting å utsette på det flyselskapet og reiser gjerne med dem igjen. 
Hege Bruu - Mauritius, Zilwa, november 2014
Vi hadde en utrolig fin ferie til Afrika! George var både hyggelig, snill, morsom og en veldig behagelig sjåfør. Han kjørte fint og forsiktig, noe vi satt pris på når vi så hvordan enkelte andre kjørte. Lodgene vi bodde på i Kenya var også veldig bra, med hyggelig betjening og fin beligenhent. Vi fikk sett utrolig mange dyr, og føler oss heldig som fikk oppleve alt sammen.
Kristine Leirheim Fagerli - Kenya & Zanzibar, august 2014
Reisen var til de grader vellykket. Forventningen ble innfridd og mer til. Jeg hadde ikke trodd at vi skulle se The Big Five, men det gjorde vi. For en lykke! Tusen takk for veldig bra opplagt tur. Skal vi på tilsvarende eller andre eksotiske reiser, vet vi hvor vi skal henvende oss.
Hilde Øversveen - Tanzania & Zanzibar, august 2014
 Vi var veldig godt fornøyd med oppholdet i Afrika. Fin stigning i programmet, med Crescent Island og Lake Nakuru først og så Masai Mara, deilig med noen avslappende dager til slutt.
Kunde - Kenya, juli 2014
 Vi lengter tilbake til Afrika! Det var en vidunderlig ferie, takk for at du forsto hva jeg ville ha :)
Siri Solberg - Kenya, august 2014
Vi er veldig fornøyd med vår reise til Mauritius. Reisen gikk bra både med Air France og Mauritius Airline. Hotellet var rett og slett perfekt, ingen ting å klage på. Praktisk familierom. Veldig god service, mange aktivitetsmuligheter og variert mattilbud. Takk for hjelpen vi fikk for å organisere reisen.
Birgit og Hervé - Mauritius, juli 2014
Kan bare si at vi har hatt en veldig bra ferie; flott øy med gjestfrie mennesker; Shandrani var meget bra og Air Mauritius var helt kurant. Vi er ikke mennesker som pleier å dra flere ganger til et sted, men her er det absolutt mulig vi gjør et avvik! Takk for god hjelp.
Thomas Bjørn Thommesen - Mauritius, april 2014
Takk for en fantastisk ferie. Alt gikk 100% etter planen og vi hadde en fantastisk tur. Alle var strålende fornøyde og alle sitter igjen med masse positive minner. Størst inntrykk gjorde nok safarien i Sør Afrika. Helt slik vi ønsket det. Skal anbefale dere videre om noen spør oss :)Takk igjen og lykke til videre.
Espen Lie - Sør-Afrika og Mauritius, juni/juli 2014
Vil bare si tusen tusen takk for en kjempefin og eventyrlig flott tur.  Og jeg har blitt bitt av Afrika-basillen ;)  Både menneskene, dyrene og landet! Jeg vil gjerne til Afrika igjen!!!  Med andre ord, det var en flott tur!
Berit Gausdal - Kenya og Tanzania, september 2013