Laster inn bilder /images/slideshow/1/
  • 14102013_113219.jpg
  • 15102014_100939.jpg
  • 15102014_101422.jpg
  • 15102014_101645.jpg
  • 21012015_101359.jpg
  • 21012015_101442.jpg
  • 21012015_101603.jpg
Vil du vekk fra kulden?
23.01.2015
Vi gir deg sjansen til å reise vekk fra vinteren. Hvorfor ikke legge vinterferien til Mauritius? Vi har kampanje på både flyreisen og hotellet og tilbyr 7 netter på nydelige Zilwa Attitude med frokost, middag og lunsj inkludert, samt transport og flyreise, til en uslåelig pris. Vær rask i avgjørelsen, flybillettene må betales innen 29. januar!   Pris per person kr.  15.850,- inkludert flyskatter Reiseperiode: 23. januar – 10. april 2015 (etter dette er ikke lunsj inkludert i prisen)   Hotellet åpnet i november 2013 og skiller seg ut med sin rustikke stil. Simpelhet i designet med baktanken om å kunne dele livsstilen til de lokale, gjør hotellet til en perfekt destinajson for en autentisk og unik opplevelse av Mauritius. Les mer om hotellet her!   Prisen inkluder: Flyreise tur/retur Oslo/Stavanger/Bergen – Mauritius  i økonomiklasse. 7 netter i Superior Sea View Room på Hotel Zilwa Attitude med frokost, lunsj og middag. Transport tur/retur flyplass - hotell.   Oppgradering til All Inclusive i 7 netter kr. 1.950,- pr person. Se hva som inngår i All Inclusive-pakken her (All Inclusive Zilwa.pdf)
  Spesielle rabatter for bryllupsreisende. Reisen kan utvides med flere netter - evt kombineres med safari i Afrika.
...
Les mer

 Gruppeturer i november 2015

"Tett på" i Botswana -

Self-drive og camping

 

Les mer her!

 

 Sudan - de svarte faraoenes rike


Les mer her!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

LÀmna följande fÀlt tomt.



Vi kan Afrika!
Ring Cathrine Bryn eller Gro Hagen Norryd  for en Afrikaprat: tlf 33 03 96 20


DITT AFRIKA - DIN DRØM?

 

Ditt Afrika arrangerer reiser til Afrika sør for Sahara, Seychellene, Mauritius, Maldivene, Zanzibar og de andre øyene i Det Indiske Hav. Vi skreddersyr reiser for: Individuelle, par, bryllupsreisende, familier, vennegjenger og firmagrupper. Våre turer har fokus på safari, badeferie, opplevelser, aktive reiser, lokal kultur, golf, mat og vin. Høyt fokus på personlig service og kvalitet! Vi tilrettelegger turer etter kundens ønsker og budsjett. Gjennom mange egne årlige reiser i Afrika siden 2001 har vi tilegnet oss den erfaringen vi trenger for å hjelpe deg med å nå din drøm om Afrika!

 

Våre reisemål:

Klikk på hvert reisemål for mer informasjon.

 

rgf
Ditt Afrika er medlem av Reisegarantifondet.

DET INDISKE HAV   SØRLIGE AFRIKA   ØST-AFRIKA   VEST-AFRIKA

Maldivene 

Lamu
Madagaskar
Mauritius
Reunion
Seychellene
Zanzibar

Rodrigues 

  Botswana
Mosambik
Namibia
Swaziland
Sør-Afrika
Victoria Falls
Zimbabwe
Zambia
  Etiopia
Kenya
Malawi
Rwanda
Tanzania
Uganda
Sudan
Kongo
 

Benin
Gabon
Ghana
Mali
Senegal
Togo

Gambia 

 

Safarien på Asilia campene Sayari (Serengeti) og Olivers Camp (Tarangire) var en stor drøm fra A til Å. Alt svarte til forventingene og langt mer! Derimot var 4 dager på Zanzibar en nedtur i forhold til safarien.  
Anne Sofie - Tanzania, desember 2014
Til alle som har lyst til å dra på safari - dra så fort du kan. En kommer ufattelig nært alle dyr og fugler. Opplevelsene står i kø. Samtidig får du en uendelig ro i sjelen, når du ser utover landskapet.Tusen takk til Ditt Afrika og George, vår kunnskapsrike safariguide. Den beste ferieopplevelsen noensinne!  
Nora, Bjørnar, Liv Mona og Guttorm - Kenya, julen 2014
Vi hadde en helt fantastisk ferie full av ubeskrivelige flotte opplevelser! Alt fungerte perfekt på reisen. Opplevelsene vi hadde dagene på safari var ennå flottere enn vi hadde forestilt oss. Helt ubeskrivelig vakkert og vi så alle dyr og kom så nære, helt utrolig. Vi har nesten ikke ord! Mauritius var vakkert, hotellet var svært bra, stille og rolig slik vi ønsket og med førsteklasses mat og service! 
Kristin Nyquist - Kenya & Mauritius, november 2014
Shandrani er et fantastisk sted som har alle fasiliteter for en aktiv familie. Her er det mulig å spille tennis og golf, seile med Lasere eller Hobycater, snorkle, stå på vannski m.m. Alt er tilrettelagt for at gjestene skal få gode opplevelser. Vi var en familie på 9 personer fra 6 til 67 år og alle storkoste seg. Hotellet anbefales på det sterkeste. 
Pål Cappelen - Mauritius, Shandrani, julen 2014
Hei. Ville bare melde at vi hadde en flott tur til Maldivene. Fantastisk sted! Alt gikk på skinner! Som et tips til fremtidige kunder av dere, så er Villaene på påler over havet definitivt verdt de ekstra kronene. Det var mye av det som gav den komplette yes-følelsen. 
Lasse Bjerkås og Anne Lise Holter - Maldivene, Constance Moofushi, november 2014
Vi hadde en fantastisk ferie på Mauritius. Zilwa Attitude er en nydelig og veldig gjestfri resort. Bare smil og god service. Kunne ikke sette fingeren på noe. Å fly med Emirates var også en veldig god opplevelse selv på economy. Vi fant ingenting å utsette på det flyselskapet og reiser gjerne med dem igjen. 
Hege Bruu - Mauritius, Zilwa, november 2014
Hei. Ville bare melde at vi hadde en flott tur til Maldivene. Fantastisk sted! Alt gikk på skinner! Som et tips til fremtidige kunder av dere, så er Villaene på påler over havet definitivt verdt de ekstra kronene. Det var mye av det som gav den komplette yes-følelsen. 
Lasse Bjerkås og Anne Lise Holter - Maldivene, Constance Moofushi, november 2014
Vi hadde en utrolig fin ferie til Afrika! George var både hyggelig, snill, morsom og en veldig behagelig sjåfør. Han kjørte fint og forsiktig, noe vi satt pris på når vi så hvordan enkelte andre kjørte. Lodgene vi bodde på i Kenya var også veldig bra, med hyggelig betjening og fin beligenhent. Vi fikk sett utrolig mange dyr, og føler oss heldig som fikk oppleve alt sammen.
Kristine Leirheim Fagerli - Kenya & Zanzibar, august 2014
Reisen var til de grader vellykket. Forventningen ble innfridd og mer til. Jeg hadde ikke trodd at vi skulle se The Big Five, men det gjorde vi. For en lykke! Tusen takk for veldig bra opplagt tur. Skal vi på tilsvarende eller andre eksotiske reiser, vet vi hvor vi skal henvende oss.
Hilde Øversveen - Tanzania & Zanzibar, august 2014
 Vi var veldig godt fornøyd med oppholdet i Afrika. Fin stigning i programmet, med Crescent Island og Lake Nakuru først og så Masai Mara, deilig med noen avslappende dager til slutt.
Kunde - Kenya, juli 2014
 Vi lengter tilbake til Afrika! Det var en vidunderlig ferie, takk for at du forsto hva jeg ville ha :)
Siri Solberg - Kenya, august 2014
Vi er veldig fornøyd med vår reise til Mauritius. Reisen gikk bra både med Air France og Mauritius Airline. Hotellet var rett og slett perfekt, ingen ting å klage på. Praktisk familierom. Veldig god service, mange aktivitetsmuligheter og variert mattilbud. Takk for hjelpen vi fikk for å organisere reisen.
Birgit og Hervé - Mauritius, juli 2014
Kan bare si at vi har hatt en veldig bra ferie; flott øy med gjestfrie mennesker; Shandrani var meget bra og Air Mauritius var helt kurant. Vi er ikke mennesker som pleier å dra flere ganger til et sted, men her er det absolutt mulig vi gjør et avvik! Takk for god hjelp.
Thomas Bjørn Thommesen - Mauritius, april 2014
Takk for en fantastisk ferie. Alt gikk 100% etter planen og vi hadde en fantastisk tur. Alle var strålende fornøyde og alle sitter igjen med masse positive minner. Størst inntrykk gjorde nok safarien i Sør Afrika. Helt slik vi ønsket det. Skal anbefale dere videre om noen spør oss :)Takk igjen og lykke til videre.
Espen Lie - Sør-Afrika og Mauritius, juni/juli 2014
Vil bare si tusen tusen takk for en kjempefin og eventyrlig flott tur.  Og jeg har blitt bitt av Afrika-basillen ;)  Både menneskene, dyrene og landet! Jeg vil gjerne til Afrika igjen!!!  Med andre ord, det var en flott tur!
Berit Gausdal - Kenya og Tanzania, september 2013